TetoveQendra e Shërbimit Tetovë
 
Metodija Andonov Cento 1
Tel: ++ 389 2 244 60 00
Fax: ++ 389 2
 321 99 01    

Koha e punës
ditë pune: 8:00 - 17:00 h
e shtunë: 9:00 - 13:00 h
 

Dega Tetovë 2
 
Ilindenska b.b.
Tel: ++ 389 2 244 60 00
Fax: ++ 389 2 321 99 01

Koha e punës
ditë pune: 8:00 - 16:00 h
 

13.05.2016

Со повеќе од 1.000 гости ПроКредит Банка свечено ја отвори Централната Управа - единствена зграда од ваков тип во Македонија Со повеќе од 1000 присутни гости – акционерите од ПроКредит Холдинг од Германија, претставници од дипломатскиот кор: Амбасадорот на САД Г-дин Бејли и Амбасадорката на Р. Германија Др. Кристине Алтхаузер, менаџментот и вработените на ПроКредит Банките...

Прочитај повеќе