Добивај ги сите новости во твоето сандаче

Електронско банкарство

Оние кои редовно ја следат состојбата на својата сметка повеќе заштедуваат и поодговорно ги трошат парите. 
За да го олесниме Вашето работење Ви овозможуваме електронско банкарство за побрзо и поедноставно управување со Вашите средства.

Што Ви овозможува електронското банкарство?

  • Да имате увид во состојбата на Вашата сметка 24/7, 365 дена во годината независно од работното време на екпозитурите, за викенди и празници независно од Вашата локација
  • Да вршите плаќања во рамките на банката, кон други банки, буџетски плаќања со 60% пониски провизии од редовните во експозитура
  • Да заштедите време и да ги одбегнете чекањата во ред

Што Ви е потребно за да користите електронско банкарство?

  • Персонален компјутер
  • Пристап до интернет мрежа

Како да аплицирате за електронско банкарство?