Минимум Предуслови

 

  • да имате / отворите МКД трансакциска сметка во ПроКредит Банка

  • да поседувате персонален компјутер / лап-топ

  • да подигнете од Банката корисничко име, лозинка и дигитален сертификат на ЦД или Токен