Пристап до системот електронско банкарство

 

  • Чекор 1
  • Чекор 2

 

  • Пристапете до официјалната веб страна на ПроКредит Банка: www.procreditbank.com.mk

  • Потоа кликнете на линкот Електронско банкарство или пак пристапете до системот директно преку https://ebank.pcb.com.mk

 

 

  • Одберете јазична верзија: Македонски, Албански или Англиски

  • Внесете го Вашето корисничко име и лозинка