ВОВЕД

 

Електронското банкарство е сервис што Ви овозможува пристап до Вашите сметки или вршење на трансакции преку компјутер или мобилен телефон поврзан на интернет, од Вашиот дом или работно место, достапен 24 часа, 7 дена во неделата.

Услуга: Електронски изводи

  • извод од сметка

  • промет на сметка

  • состојба на сметка


Услуга: Електронски трансакции

  • интерни плаќања (во рамките на ПроКредит), редовни плаќања кон други банки, итни плаќања

  • сите типови на буџетски плаќања

  • плаќања на комуналии

  • трансфер на средства од кредитни линии и др.