Екокредит

За Вашиот дом​

Дали Вашиот план е:​

  • покомфорен дом
  • рeновирање на домот
  • потопол дом во зима
  • посвеж дом во лето
  • пониски трошоци за комуналии

За Вашиот бизнис​

Дали Вашиот план е:​

  • модернизација на бизнисот
  • помали трошоци во работењето​
  • поголема конкурентност​
  • користење енергија од обновливи извори