Stip

Service Point Stip

General Mihajlo Apostolski, 18
phone: ++ 389 2 244 60 00
fax: ++ 389 2 321 99 01

working days: 8:00 - 16:00 h


13.05.2016

Со повеќе од 1.000 гости ПроКредит Банка свечено ја отвори Централната Управа - единствена зграда од ваков тип во Македонија Со повеќе од 1000 присутни гости – акционерите од ПроКредит Холдинг од Германија, претставници од дипломатскиот кор: Амбасадорот на САД Г-дин Бејли и Амбасадорката на Р. Германија Др. Кристине Алтхаузер, менаџментот и вработените на ПроКредит Банките...

Прочитај повеќе