ЦЕНТРАЛНА УПРАВА

 Адреса:   Манапо бр.7
 Телефон:   ++ 389 2 244 60 00 
Е-пошта:    info@procreditbank.com.mk 
 Работно време:   пон-пет 08:30 - 16:30
 Работи во сабота:   не
 Паркинг:   да
 Зона 24/7:   да

 Пристап за

инвалидска количка:

   да

 

ЕКСПОЗИТУРА КАРПОШ

 Адреса:   Манапо бр.7
 Телефон:   + 389 2 244 60 00
Е-пошта:    info@procreditbank.com.mk 
 Работно време:   пон-пет 08:00 - 18:00
 Работи во сабота:   да , 09:00 - 13:00
Паркинг:   да
Пристап за

инвалидска количка:

   да

Зона 24/7: 

   да

 

ЕКСПОЗИТУРА КАПИШТЕЦ 

 Адреса:   Јуриј Гагарин, 17
 Телефон:   ++ 389 2 244 60 00
Е-пошта:    info@procreditbank.com.mk 
 Работно време:   пон-пет 09:00 - 17:00
 Работи во сабота:   не
Паркинг:   да
 Пристап за

инвалидска количка:

   да

Зона 24/7 :

  да
  

 

Експозитура Ново Лисиче

 Адреса:   Видое Смилевски Бато, 3  
 Телефон:   ++ 389 2 244 60 00
Е-пошта:    info@procreditbank.com.mk 
 Работно време:   пон-пет 09:00 - 17:00
 Работи во сабота:   не
 Паркинг:   да   
Пристап за

инвалидска количка:

  не

Зона 24/7: 

   да