ЕКСПОЗИТУРА ВЕЛЕС

 Адреса:   Гоце Делчев, 10
 Телефон:   ++ 389 2 244 60 00
 Факс:   ++ 389 43 215 401
Е-пошта:    info@procreditbank.com.mk 
 Работно време:   пон-пет 08:00 - 16:00
 Работи во сабота:   не
 Паркинг:   да
 Зона 24/7:   да

 Пристап за

инвалидска количка:

   да