КОМПЛЕТНА БАНКАРСКА УСЛУГА

ПроКредит Банка е матична банка за Вашето претпријатие и место за Вашето комплетно банкарско работење. Можете да управувате со Вашите сопствени и семејни трансакциски и штедни сметки во една иста банка, поволно, ефикасно и со високо квалитетна услуга.

26.04.2018
  • EUR 61,35 61,4950 61,80
  • USD 49,20 50,4678 51,20
  • CHF 49,85 51,3057 52,45
  • GBP 69,15 70,3765 71,55
  • CNY 6,15 7,9814 8,15