Дознај повеќе за енергетско ефикасни решенија

Дали знаете колкави се загубите на енергија во Вашиот дом?

                                                                    
  

 

За поголем комфор и помали сметки во Вашиот дом инвестирајте во подобрување на неговата енергетска ефикасност:

 
 
 
 
                                                                     
26.04.2018
  • EUR 61,35 61,4950 61,80
  • USD 49,20 50,4678 51,20
  • CHF 49,85 51,3057 52,45
  • GBP 69,15 70,3765 71,55
  • CNY 6,15 7,9814 8,15