Enter description...
Enter description...
Enter description...
Enter description...
Enter description...
Enter description...
Enter description...

 02 / 244 60 00                       info@procreditbank.com.mk

 02 / 321 99 01                       Јане Сандански 109а
 SWIFT:PRBUMK22XXX                 1000 Скопје, Македонија

ИЗВЕСТУВАЊЕ


 • Ве известуавме дека 30.04.2016 - Сабота ќе биде неработен ден за сите експозитури на ПроКредит Банка.

 • Ве известуваме дека на 29.04 и 30.04.2016 год електронското банкарство на ПроКредит Банка нема да биде во функција, поради преселба на Централната Управа на друга локација.

 • КАМАТНИ СТАПКИ ЗА ШТЕДЕЊЕ (од 23.12.2015) 
 • Штедна сметка: 
МКД 1,6 %  (прилагодлива) 
 • ЕУР 0,8% (прилагодлива)
 • Орочен депозит:   
  • МКД 2,2% (прилагодлива); 2% (фиксна) 
  • ЕУР 1,2% (прилагодлива);  1% (фиксна)
  Дознајте повеќе>>