Физички лица

КОМПЛЕТНА БАНКАРСКА УСЛУГА

Ви нудиме одговорно банкарство прилагодено на Вашите потреби. Комплетна и професионална банкарска поддршка на едно место. Од сметка за Вашите приливи и секојдневни плаќања, достапност на Вашите средства преку широката мрежа на банкомати и екпозитури, можност да плаќате на сите платежни терминали или брзо и едноставно преку електронското банкарство, едноставни и поволни услови за Вашите заштеди и кредити, ПроКредит е Вашиот партнер од доверба.

Во ПроКредит Банка, го цениме Вашето време и ја разбираме Вашата потреба од едноставно и ефикасно банкарство. Знаеме дека Ви е потребна целосна информација и работиме за да Ви овозможиме најдобар совет, за да го направите Вашиот избор.

 
26.09.2017
  • EUR 61,35 61,5060 61,80
  • USD 0 51,8294 0
  • CHF 0 53,1967 0
  • GBP 0 69,9409 0